Hírek

20 ápr
Húsvéti családi vetélkedő
Köszönjük szépen a húsvéti családi vetélkedőre beérkezett alkotásokat a résztvevőknek.
19 ápr
DE Kismama Klub
Anya, kérlek meséld el nekem!- Gyermekeink érzelmi fejlődése, gyerekhatárok- beszélgetés Hüse Szabó Edit tanácsadó szakpszichológussal
18 ápr
Lélekemelő III.- Csoportos onilne beszélgetés
A beszélgetés témája: hogyan tudunk szembesülni az elmúlással egyénileg és az orvos-beteg kapcsolatban?
13 ápr
A Debreceni Egyetemen mindenkiről gondoskodnak
A Debreceni Egyetem Klinikai Központjában nem csak az intézeti kezelést igénylő betegeket látják el kiváló színvonalon. A szakemberek a szűréstől, a minták elemzésén át, a megelőző védőoltások beadásáig minden területen kiemelkedő munkát végeznek a koronavírus elleni küzdelemben.
12 ápr
DE-Kismama Klub
Kötődő nevelés- Beszélgetés Hüse Szabó Edit, tanácsadó szakpszichológussal
01 ápr
Új helyen a felnőtt háziorvosi ügyelet
Húsvét után a belvárosban, de változatlan rendben működik tovább a Debreceni Egyetem Klinikai Központhoz tartozó felnőtt háziorvosi ügyelet. A Szent Anna utcai rendelőben a legmagasabb szintű, biztonságos betegellátás érdekében, a légúti és nem légúti panaszokkal érkezőket elkülönítetten kezelik.
17 már
Húsvéti családi vetélkedő
Jelentkezés: demek@unideb.hu
17 már
Kitüntetések az egyetem dolgozóinak
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Debreceni Egyetem vezetése idén is több mint száz munkatársát részesítette kitüntetésben. A most odaítélt Kiváló Dolgozó és Rektori Elismerő Okleveleket a járványhelyzet miatt később adják át.
16 már
Kitüntetések a nemzeti ünnepen
A Debreceni Egyetem több kiváló oktatója és munkatársa részesült elismerésben a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából. A legmagasabb állami kitüntetéseket Magyarország köztársasági elnöke adományozza. A járványhelyzet miatt a most odaítélt kitüntetéseket csak később vehetik át a díjazottak.
15 már
Online COVID-19 konzultáció a DEMEK-ben
Egyetemi hallgatók és dolgozók számára elérhető online konzultációs lehetőség a DEMEK-ben. Részletek ide kattintva.