Mentálhigiénés Konzultációs Szolgálat

Kedves Hallgató!

Sok hallgató úgy gondolja, hogy nincs szüksége segítségre az egyetemi évei alatt, mivel családtagjaihoz, barátaihoz tud fordulni, ha gondjai vannak. Az egyetemi évek alatt előfordulnak olyan élethelyzetek, amikor úgy érezzük, hogy a hullámok összecsapnak a fejünk fölött. Nem haladunk a tanulmányainkban, gondok jelentkeznek a magánéletben, konfliktusaink vannak a közeli ismerőseinkkel. Ezekben a helyzetekben nem igénylünk orvost, terapeutát, de ilyen esetekben érdemes egy külsős szakemberrel konzultálni és átgondolni a helyzetünket. 

Az alábbi problémák esetén forduljon hozzánk bizalommal:

  • életvezetési problémák,
  • szülőkkel való kapcsolati gondok,
  • tanulási nehézségek,
  • társas konfliktusok,
  • párkapcsolati problémák, 
  • önértékelési problémák, 
  • szerhasználattal kapcsolatos kérdések,
  • magányosság, 
  • beilleszkedési problémák,
  • életcélok, motiváció hiánya

Kedves Érdeklődő!

Berényi András a Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ vezetője vagyok. A bennünket megkereső e-mailekben gyakran érdeklődnek a levélírók, hogy hogyan vehetik igénybe a konzultációs szolgáltatást. Ebben a videóban röviden ismertetem, hogy miben hasonlít, illetve miben tér el a szemléletünk a hagyományos segítségnyújtástól, valamint azt is, hogy hogyan és milyen feltételek lehet igénybe venni a konzultációs szolgáltatásunkat.

Kedves Érdeklődő!
Ha szeretne őszinte és bizalomteljes légkörben beszélni az életével kapcsolatos dilemmáiról, nehézségiről, forduljon hozzánk bizalommal!
Üdvözlettel:

Berényi András
klinikai és addiktológia szakpszichológus
központvezető

Időpont egyeztetés e-mailben a demekkonz@unideb.hu e-mail címen. Kérjük, hogy az e-mailben írja le, hogy munkanapokon 8 és 4 óra között mikor ér rá megjelenni személyes konzultáción. Amennyiben korábban már járt valamelyik kollégánknál, vagy önnek valamelyik hozzátartozója, közeli barátja már járt nálunk, kérjük azt is jelezze a bejelentkező e-mailben. 

Kollégáink, amint tudják, felveszik önnel a kapcsolatot, azonban a nagy érdeklődésre és túlterheltségünkre való tekintettel, valószínűleg 2-3 hét múlva tudnak időpontot adni az első személyes konzultációra. Köszönjük szépen a türelmet, folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél gördülékenyebben működtessük a mentálhigiénés konzultációs szolgáltatást.

Az egész év során fogadjuk a megkereséseket, a vizsgaidőszakok alatt, a félévek közötti időszakban és a szünetekben is, nem csak a szorgalmi időszakban.

A konzultáció ingyenes és anonim!
Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 11. 07. 16:13