Tesztek

Szorongás

Kérdőívünk a szorongás mértékének felmérésére szolgál. A tételek a szorongás általános tüneteit - szorongó hangulat, nyugtalanság, félelmek, depresszív hangulat - tartalmazzák. Kérem, olvassa el gondosan a lista összes állítását, és jelezze, hogyan érzi magát éppen most, ebben a pillanatban.

Alkohol

A WHO Alkohol Teszt nemzetközileg használt módszer, kitöltése csupán 5 percet vesz igénybe. Ebből a kérdőívből kiderül, hogy alkoholfogyasztási szokásai okoznak-e Önnek problémát, továbbá hogy az ivás abbahagyásához szüksége van-e szakember segítségére.

Hangulat

Kérjük, jelölje meg a következő öt állítás esetén azt a választ, mely leginkább kifejezi azt,  ahogyan érezte Magát az elmúlt két hét során!
 

Stressz

Stressz Kérdőívünk gyors, néhány perc alatt kitölthető, a hétköznapi stressz mértékének felmérésére alkalmas mérőeszköz. Segítségével feltérképezhetővé válnak stresszforrásai és megküzdési mechanizmusai.

Depresszió

Lehangolt? Semmihez sincs kedve? Kérdőívünk a depressziós tünetegyüttes súlyosságának egyik legmegbízhatóbb mérési eszköze. Az alábbi állítások a depresszió általános tüneteit tartalmazzák, ha szeretne pontos képet kapni lelki állapotáról, töltse ki az alábbi tesztet.
Legutóbbi frissítés: 2023. 08. 04. 08:19